Telepatické vnímanie

Ezoterika, telepatia, telekinéza a podobne...

Re: Telepatické vnímanie

Odoslaťod Minoq So, 16. Jan 2010, 18:49

Všetko je relatívne, to platí aj pre konanie dobra. Môžem niečo konať v prospech svojho dobra, no môžem konať aj v prospech niekoho iného. Čo komu prináša väčší úžitok je diskutabilné. Napríklad politici robia väčšinou v prospech svojho dobre a často sa im to darí aj keď je to na úkor druhých. To isté platí vo vzťahoch nadriadený a podriadený. Mať prosperujúci kolektív často znamená, tlačiť na členov kolektívu. A mať pocit, že konáme dobro je tiež často len subjektívny pohľad. Zlodej bude zmýšľať pozitívne, keď sa mu bude dariť v tom svojom remesle.
Tak potom čo je dobro? Myslím si, že sa to nedá definovať a polemika o tom by iste viedla do nekonečna.
Obrázok používateľa
Minoq
Pozemšťan
Pozemšťan

Mysteria grošov: 19
Založený: Št, 29. Okt 2009, 10:45

Odoslaťod HuGo :) Št, 18. Mar 2010, 20:07

OKAA .. no ako zrovna myslenie hrá veľkú rolu to je pravda .. ale očividné nie vždy to je pravda ..
človek môže myslieť pozitívne ale aj tak sa mu dariť nebude .. nejde o to či konáš dobré a či konáš zle
mam taký pocit že ľudia ktorý spravili toľko zla na tomto svete sa majú lepšie ako tí ktorí spravili viacej dobra ako zla

Minoq .. no pravdu vravíš , slovo dobro sa nedá definovať , .. každý jedinec je iní , a pre každého znamená slovo dobré niečo iné ..

noft .. je to určite zaujímavé , ak sa ti to stáva tak máš tu výhodu že sa vieš pripraviť na niečo čo sa stane o nejakú dobu dopredu ..takže niekedy by ti to aj život mohlo zachrániť a ostatným tiež .. ale možno v tom hrá aj viacej mozog .. nepamätám si už kde som to presne videl .. ale písalo sa tam o tom že ľudský mozog vie o cca 10 minút dopredu to čo sa stane .. tak možno to iba potvrdzuješ tým že vieš čo sa stane aj keď počuješ to iba ..
Obrázok
Obrázok používateľa
HuGo :)
Kolonizátor
Kolonizátor

Mysteria grošov: 538
Založený: Po, 09. Feb 2009, 22:19

Človek je často sprostejší ako myš, ktorú chytáme do pasce

Odoslaťod Minoq Pi, 19. Mar 2010, 01:07

HuGo napísal:noft .. je to určite zaujímavé , ak sa ti to stáva tak máš tu výhodu že sa vieš pripraviť na niečo čo sa stane o nejakú dobu dopredu ..takže niekedy by ti to aj život mohlo zachrániť a ostatným tiež .. ale možno v tom hrá aj viacej mozog .. nepamätám si už kde som to presne videl .. ale písalo sa tam o tom že ľudský mozog vie o cca 10 minút dopredu to čo sa stane .. tak možno to iba potvrdzuješ tým že vieš čo sa stane aj keď počuješ to iba ..

Keby boli nejaké tvrdenia pravdivé a podložené nejakým bádaním, nehovorilo by sa "niekde som to počul", no sú to väčšinou ojedinelé výroky. Až to nie je pravda ale bláá, bláá, nedá sa na tom stavať.
Ja však neviem predvídať, ale vyvolávať určité stavy. No v živote ľudia akosi radšej prijímajú omaľovné výmysly ako jednoducho podanú pravdu. To bolo, je a stále tak bude. Platí to v politike, láske a aj v bežnom živote.
Obrázok používateľa
Minoq
Pozemšťan
Pozemšťan

Mysteria grošov: 19
Založený: Št, 29. Okt 2009, 10:45

Odoslaťod Katka1309 St, 26. Máj 2010, 18:15

Mne sa už viacejkrát stalo,keď som šl večer spatsom si tak v mylsi plánovala nasledujúci deň. napr. sme niekde cestovali a viem,že mám vstat skor, i tak som sla enskro spat. takže ma budu rano asi budit abudem nevyspata. NO ja som vecer rozmyslala o kolkej ma zobudia a rano som v tu hodinu plus minut 3 minutky zobudila. A stáva sa mi to casto...Ja neivme cim to je ale možno tym že si to ten mozog zapameta a nejak si to sám nacasuje alebo čo :)
Chcem byť skvelý bavič...Chcem pre svet mier a rád by som mal jedného dňa vlastnú vilu. (Michael Jackson - tri priania v materskej škôlke)
Obrázok používateľa
Katka1309
Pozemšťan
Pozemšťan

Mysteria grošov: 53
Založený: Pi, 21. Máj 2010, 16:17

Odoslaťod Kalcho Ut, 27. Júl 2010, 22:49

Katka1309 napísal:Mne sa už viacejkrát stalo,keď som šl večer spatsom si tak v mylsi plánovala nasledujúci deň. napr. sme niekde cestovali a viem,že mám vstat skor, i tak som sla enskro spat. takže ma budu rano asi budit abudem nevyspata. NO ja som vecer rozmyslala o kolkej ma zobudia a rano som v tu hodinu plus minut 3 minutky zobudila. A stáva sa mi to casto...Ja neivme cim to je ale možno tym že si to ten mozog zapameta a nejak si to sám nacasuje alebo čo :)

Ahoj,
V tomto tvojom prípade ide o to,čo večer pred spaním dávaš za úlohu svojmu podvedomie.Ty dokážeš nastaviť tvoje podvedomie tak aby si sa v tú hodinu ,ktorú chceš aj zobudila.Niekto sa to učí ťažko no ty sa to učiť nemusíš.Preteba by bolo dobré keby si sa zdokonaľovala vo vnímaní 3 oka teda "Telepatického vnímania" ;)

Necituj posledny prispevok, nie je to nutne.
Neomi
Obrázok používateľa
Kalcho
Pozemšťan
Pozemšťan

Mysteria grošov: 18
Založený: Ut, 23. Feb 2010, 20:08

Odoslaťod m4tQ Št, 29. Júl 2010, 21:43

Katka1309 nie si jedina:D, aj ja dokazem programovat svoje podvedomie, ja to okrem toho skusam vyuzivat aj na sny a zatial sa mi to dari, takze to tiez skus a potom daj vediet, mozno obaja rozvinieme telepatiu a budeme komunikovat navzajom:D
Celý život je iba o čakani...
Obrázok používateľa
m4tQ
Pozorovateľ
Pozorovateľ

Mysteria grošov: 418
Založený: Pi, 29. Aug 2008, 11:50

Odoslaťod Patrix85 Pi, 30. Júl 2010, 18:09

m4tQ napísal:Katka1309 nie si jedina:D, aj ja dokazem programovat svoje podvedomie,

Katka1309 napísal:Ja neivme cim to je ale možno tym že si to ten mozog zapameta a nejak si to sám nacasuje alebo čo

tomu sa hovori sugescia...vsugerujes si co chces a ked tomu veris tak sa to stane...ale niekedy staci velmi malo...mne sa stalo ze raz som sa chcel zobudit o stvrtej rano (to som si len tak zamyslel popri jednom clanku) a naozaj...zobudil som sa tamker presne o stvrtej :)
"Viem, že nič neviem." Sokrates
---------------------------------------------------------
"May The Force Be With You"
---------------------------------------------------------
Aby si zbadal čo nie je, zahľad sa na to čo je.
Obrázok používateľa
Patrix85
Kolonizátor
Kolonizátor

Mysteria grošov: 792
Založený: St, 16. Sep 2009, 18:38

Predchádzajúca

Naspäť na Ezoterika a mimozmyslová komunikácia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

TOPlist
Dostupnos poda Monitoring-serverov.sk Antispam.er.czGoogle PageRank

hosted by