ako ste sa o nás dozvedeli?

Napíšte nám niečo o sebe

Re: ako ste sa o nás dozvedeli?

Odoslaťod Wansawer Pi, 14. Máj 2010, 14:09

Ja som zaregistrovaná aj na inom diskusnom fóre,kde sa rozoberá vesmír a astronautika.V jednej téme sme diskutovali o roku 2012,keď jeden užívateľ napísal odkaz na túto stránku a na článok o roku 2012.Veľmi ma ten článok zaujal a o pár dní som sa tu aj zaregistrovala.

Mňa by zaujímalo to diskusné fórum kde sa zaoberá vesmír myslím to na ktorom si už bola predtým zaregistrovaná.To je náhoda ja som tiež hľadal na Google nejaké články o roku 2012.
I'm sure. That we aren't alone in space.
Obrázok používateľa
Wansawer
Kolonizátor
Kolonizátor

Mysteria grošov: 1701
Založený: Ne, 13. Sep 2009, 16:14

Odoslaťod kozmonautka9 Ne, 16. Máj 2010, 22:30

Skoro každý našiel mysteriu tak,že hľadal nejaký článok o záhadnom roku 2012,kedy má nastať podľa ľudí koniec sveta.Podľa mňa koniec sveta nebude,ale môže nastať nástup novej civilizácie.A veď Mayovia sa nezmieňali o roku 2012 ako o konci sveta ale o roku,kedy má nastať nástup novej civilizácie.To iba režiséri a hlavne americkí režiséri si domysleli koniec sveta na rok 2012.

Wansawer:www.vesmir.sk

Podľa štatistiky, ktorú mi sleduje server a aj google je mysteria navštevovaná najčastejšie práve v súvislosti s naťukaním "koniec sveta 2012" do googlu, čiže tak nejak ;)
Hextall
Najnepochopiteľnejšou vecou vo vesmíre je to,že je pochopiteľný.
Nežijem v súčasnosti,lebo nijaká absolútna súčasnosť neexistuje.
Ani Picasso nenamaľoval prírodu tak,ako ju vidíme,lebo len príroda je skutočným umelcom.-kozmonautka9
Obrázok používateľa
kozmonautka9
Mimozemšťan
Mimozemšťan

Mysteria grošov: 1563
Založený: So, 19. Sep 2009, 12:09

Odoslaťod jankokral Ne, 06. Jún 2010, 14:04

Tak mne najprv kamoš poslal link na článok o tom že prasacia chrípka je podvod. Neskôr mi poslal link na tému o Shadow People a tak som si pomyslel že sa tu dozviem veľa informácii lebo obidve články boli zaujímavé tak som sa regol A NEĽUTUJEM
EDIT: Ten kamoš je Blind
Obrázok používateľa
jankokral
Pozemšťan
Pozemšťan

Mysteria grošov: 60
Založený: Št, 22. Apr 2010, 17:31

Odoslaťod intel540 So, 10. Júl 2010, 12:41

Ja som sa o mysterii dozvedel tak že som hladal niečo o Arei 51 a náhodou my v google vyhodil túto stránku ale hlavnú a ked som pozeral dalej čo tam je tak som našiel diskusné forum a ked som pozeral čo na ňom je tak sa my to zapáčilo a zaregistroval sa tu.
Obrázok používateľa
intel540
Záujemca
Záujemca

Mysteria grošov: 84
Založený: St, 02. Jún 2010, 13:18

Odoslaťod hug@n Ne, 18. Júl 2010, 14:23

16.7.2010 som videl zaujímavý úkaz na oblohe.17.7. to bolo v markiza tvnoviny,ale okomentované ináč ako som to videl ja s manželkou. Tak som posurfoval a som tu
.UFO nad Bratislavou-Markíza tv noviny 17.7.2010.Niesom ufo-fanda,ale tento úkaz som po 22,30 videl aj ja v Brezne nad južným horizontom.Sledovali sme to aj s manželkou asi 20 min.Ten pán v tv. táral.Nemohlo to byť jedno zariadenie,ked sa to na záver rozišlo do rôznych smerov.Boli to tri body jasné ako hviezdy,neblikali.Najprv stáli ako súhvezdie a ich pohyb bol vidieť len pri porovnavaní s inými hviezdami.Potom asi po 15 min sa pomerne velkou rýchlosťou vzdialil jeden bod a vrátil,potom aj druhý a treti a rozišli sa do rôznych smerov.
Obrázok používateľa
hug@n
Pozemšťan
Pozemšťan

Mysteria grošov: 10
Založený: Ne, 18. Júl 2010, 14:10

Odoslaťod Lilith So, 21. Aug 2010, 16:08

Niečo som googlovala (za svet si nespomeniem čo, ale určite nie rok 2012, marí sa mi, že to boli pyramídy, ale nie som si istá) a vyhodilo mi vás... ale registrovala som až po pár mesiacoch... :)
You never know what's coming for you...
Obrázok používateľa
Lilith
Pozemšťan
Pozemšťan

Mysteria grošov: 27
Založený: Pi, 30. Apr 2010, 16:46

Odoslaťod malinak Ne, 05. Sep 2010, 20:26

no s kamošmi sme sa bavili o vange a tak som narazil na tuto stranku a potom aj na toto forum.Preto že tu bolo dost veci ktoré ma zaujmaju tam som sa sem zaregistroval .jednoducho povedane viguglil :D som tuto stranku :D
Obrázok používateľa
malinak
Pozemšťan
Pozemšťan

Mysteria grošov: 28
Založený: So, 04. Sep 2010, 08:38

Predchádzajúca

Naspäť na Predstavte sa nám

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

TOPlist
Dostupnos poda Monitoring-serverov.sk Antispam.er.czGoogle PageRank

hosted by