Pripomienky k vedeniu fóra

Vaše pripomienky a návrhy pre vedenie fóra

Re: Pripomienky k vedeniu fóra

Odoslaťod Neomi Ne, 21. Feb 2010, 18:39

Dalo by sa, len si nemyslim, ze je to vhodne. Uzivatel by mal vediet co chce napisat a ak sa aj stane nejaky omyl, ktory by chcel silou mocou zmazat, moze kontaktovat ktorehokolvek moderatora. Mylit sa je ludske, no nemyslim si ze by sa stavali privelke chyby v jednotlivych spravach, aby ich mohli jednotlivy uzivatelia mazat, vznikol by v niektorych situaciach zbytocny chaos. Tot moj nazor.
Where source of human and beast, rain and fire,the power of deep seas roars,break brarriers,and return again to the previous place. Where the power of herbals,courage and beastiality of beasts,all kinds of plants,stones and reptile,the purpose was built.
Obrázok používateľa
Neomi
Moderátor
Moderátor

Mysteria grošov: 936
Založený: Ne, 07. Sep 2008, 15:30

Odoslaťod Seccci Ne, 21. Feb 2010, 19:10

Ja som toho názoru, že je to zbytočná možnosť, pretože každý by mal byť schopný si svoj príspevok po sebe prečítať a skontrolovať( nielen chyby pravopisu, to sa stáva, ale aj odoslanie príspevku do správnej sekcie a pod.).
A v prípade keď sa užívateľ pomýli, tak nevidím problém tam farebným zvýrazniť, že ide o omyl a požiadať moderátora o zmazanie, či presunutie príspevku do vhodnej sekcie( je to ich oprávnenie i úloha zároveň a teda v tom nevidím žiadny problém). Podobne je to možné dosiahnuť i správou, ako už bolo uvedené.
Obrázok

I have held a vigil for lucidity
out in horizonless fields where nothing shines
but light of my fire
and silver disk of endless night.
Alone with my treasure of sounds
in the pure silence of arrival.
Obrázok používateľa
Seccci
Super užívateľ
Super užívateľ

Mysteria grošov: 1631
Založený: St, 27. Máj 2009, 13:56

Odoslaťod Hextall Ne, 21. Feb 2010, 19:13

A ja to ešte uzavriem. Samozrejme dá sa takáto možnosť zapnúť, ale skúsme si predstaviť, že sa nejaký užívateľ na nás pre niečo naštve a dá vymazať všetky svoje príspevky. Potom nám tu vznikne XYZ príspevkov, ktoré budú reagovať alebo budú odpoveďou na "nič". Ak sa niekto pomýli, vie po sebe príspevok upravovať kliknutím na "upraviť". Ak to omylom zaradí do zlej sekcie, stačí požiadať moderátorov pomocou nahlásenia príspevku alebo SS.
Obrázok používateľa
Hextall
Site Admin
Site Admin

Mysteria grošov: 2730
Založený: St, 16. Jan 2008, 22:51

Odoslaťod passco Ne, 21. Feb 2010, 20:46

Tak nemyslel som zrovna ze vsetky svoje prispevky budem moct mazat.. Skor ten posledny prispevok na ktory sa este neragovalo .. neviem ja som si na to zvykol z inych for a sem tam proste zle prekliknem a nevsimnem si a tak sa stane ze napisem nieco ine atd..
Never make to..
Maj odvahu používať vlastný rozum.
Obrázok používateľa
passco
Kolonizátor
Kolonizátor

Mysteria grošov: 1048
Založený: Ne, 22. Feb 2009, 22:03

Predchádzajúca

Naspäť na Pripomienky a návrhy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

TOPlist
Dostupnos poda Monitoring-serverov.sk Antispam.er.czGoogle PageRank

hosted by