Chyby fóra

Vaše pripomienky a návrhy pre vedenie fóra

Re: Chyby fóra

Odoslaťod kozmonautka9 Ut, 13. Júl 2010, 20:42

Otokar:Ja som ti napísala súkromnú správu,keďže si moderátor,lebo ja som nechtiac dvakrát stlačila odoslať,lebo som sa ponáhľala a môj príspevok poslalo dvakrát.Tuším to bolo v nejakej téme v sekcii U.F.O. a mimozemské formy života.Ale to,že keď som napísala dlhší článok a po jeho odoslaní mi nabehlo okienko s nobvou súkromnou správou,tak keď som na ňu odpísala,tak zistila som,že príspevok tam nie je.Pritom som ho napísala,čo mi aj zabralo viacej času a odoslala som ho.To sa mi málokrát stáva,ale len pri súkromných správach.
Najnepochopiteľnejšou vecou vo vesmíre je to,že je pochopiteľný.
Nežijem v súčasnosti,lebo nijaká absolútna súčasnosť neexistuje.
Ani Picasso nenamaľoval prírodu tak,ako ju vidíme,lebo len príroda je skutočným umelcom.-kozmonautka9
Obrázok používateľa
kozmonautka9
Mimozemšťan
Mimozemšťan

Mysteria grošov: 1563
Založený: So, 19. Sep 2009, 12:09

Odoslaťod MackO Pi, 30. Júl 2010, 20:21

u mnohych som si vsimol, ze robia nieco v zmysle:

EDIT: NE 27.5.2010 14:59

Aby tym dali najavo kedy presne bol editovany prispevok. Forum je vsak nastavene tak, ze kazdy edit prispevku forum berie ako cas kedy bol prispevok do fora vlozeny a tym prepise povodny cas vlozenia. Ak by to slo, tak by bolo dobre, aby v kolonke, kde sa ukazuje cas vlozenia prispevku zostaval stale ten povodny cas, aj keby sa akokolvek manipulovalo s prispevkom a ked sa uz bude editovat prispevok v nejaky iny den, tak to tam uz clovek sam napise presne tak isto ako to robia niektory aj teraz.

Je to len drobnost, a ak to ma zabrat 30 hodin prace, tak samozrejme kaslite na to, ale ak to je jednoduchy ukon, tak by bolo lepsie to opravit. Uz sa mi parkrat stalo ze som bol zvedavy, kedy bol vlozeny prispevok, ale videl som tam akurat cas editu.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
Obrázok používateľa
MackO
Super užívateľ
Super užívateľ

Mysteria grošov: 682
Založený: So, 16. Máj 2009, 22:12

Odoslaťod Hextall Po, 02. Aug 2010, 12:13

Tu v tomto prípade to je automatická editácia príspevku, aby sa zabránilo dvojitým postom. Ak niektorý užívateľ pridá príspevok a potom pridá ešte jeden bez toho, aby medzitým písal niekto iný, fórum automatický edituje jeho predošlý príspevok s tým, že tam pridá dátum a čas, kedy to bolo.
Obrázok používateľa
Hextall
Site Admin
Site Admin

Mysteria grošov: 2730
Založený: St, 16. Jan 2008, 22:51

Predchádzajúca

Naspäť na Pripomienky a návrhy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

TOPlist
Dostupnos poda Monitoring-serverov.sk Antispam.er.czGoogle PageRank

hosted by