V prvom rade ospravedlnite väčší počet doručených e-mailov. Server ich kvôli chybe poslal niektorým užívateľom viac krát. Takže trochu detailov, dúfam, že to pochopí každý :
Čas stretnutia: Sobota, 17.4.2010, 11:00
Miesto stretnutia: Sídlisko KVP, Konečná trolejbusu číslo 71 a linky číslo 19 (ako sa otáča - pozri nákres dole)(stačí nasadnúť na trolejbus a vystúpiť na konečnej - samozrejme tým správnym smerom

)
Treba si zobrať samozrejme niečo jesť, kto bude opekať, tak aj veci na opekanie a dobrú náladu

. A nezabudnite fotoaparáty, nech si urobíme nejaké spomienky. Na opozdilcov čakáme najneskôr do 11:23, kedy príde druhý trolejbus. Ak už ten nestíhate, tak máte smolu. Kto by chcel na mňa mobil pre každý prípad, tak nech mi napíše súkromnú správu. Pre istotu dole pridávam taký symbolický náčrt miesta stretnutia.
Pre tých, ktorí nie sú z Košíc: Ak pricestuje niekto do Košíc na stretnutie vlakom alebo autobusom, treba na stanici nastúpiť na
linku číslo 19 (smer KVP - kláštor, nie opačný !) a odviesť sa až na konečnú. Spoj číslo 19 má konečnú tiež na obrátke trolejbusov, čiže
vás dovezie zo stanice priamo až na miesto stretnutia bez toho, aby ste museli niekde blúdiť po meste !
Odchod autobusu zo stanice je 10:35 alebo 10:55. Dúfam, že som nič nezabudol a všetko je jasné a že nás príde čo najviac.