Stretávka v Košiciach

Tu sa nachádzajú staré, vymazané témy alebo témy inak porušujúce pravidlá fóra

Stretávka v Košiciach

Odoslaťod Hextall So, 03. Apr 2010, 14:54

Tentokrát už oficiálne vyhlasujem stretávku čitateľov a fanúšikov mysterie v Košiciach. Bude sa jednať o krátky výlet niekde smerom Bankov, prípadne spojený s opekačkou. Záujemcovia prosím, píšte do tejto témy. Nič nie je záväzné, ale aby sme aspoň približne mali prehľad o tom, koľko nás asi bude. Miesto a presný termín stretnutia zadám neskôr, pričom bude závisieť hlavne na predpovedi počasia, takže poprosím záujemcov, aby pravidelne sledovali túto tému.

(do témy sa povoľuje prisipevať aj nezaregistrovaným užívateľom a porušovanie 200 bodkami znakov sa toleruje)
Obrázok používateľa
Hextall
Site Admin
Site Admin

Mysteria grošov: 2730
Založený: St, 16. Jan 2008, 22:51

Re: Stretávka v Košiciach

Odoslaťod Hextall Pi, 16. Apr 2010, 10:19

V prvom rade ospravedlnite väčší počet doručených e-mailov. Server ich kvôli chybe poslal niektorým užívateľom viac krát.

Takže trochu detailov, dúfam, že to pochopí každý :

Čas stretnutia: Sobota, 17.4.2010, 11:00

Miesto stretnutia:
Sídlisko KVP, Konečná trolejbusu číslo 71 a linky číslo 19 (ako sa otáča - pozri nákres dole)

(stačí nasadnúť na trolejbus a vystúpiť na konečnej - samozrejme tým správnym smerom ;) )

Treba si zobrať samozrejme niečo jesť, kto bude opekať, tak aj veci na opekanie a dobrú náladu ;) . A nezabudnite fotoaparáty, nech si urobíme nejaké spomienky. Na opozdilcov čakáme najneskôr do 11:23, kedy príde druhý trolejbus. Ak už ten nestíhate, tak máte smolu. Kto by chcel na mňa mobil pre každý prípad, tak nech mi napíše súkromnú správu. Pre istotu dole pridávam taký symbolický náčrt miesta stretnutia.

Pre tých, ktorí nie sú z Košíc: Ak pricestuje niekto do Košíc na stretnutie vlakom alebo autobusom, treba na stanici nastúpiť na linku číslo 19 (smer KVP - kláštor, nie opačný !) a odviesť sa až na konečnú. Spoj číslo 19 má konečnú tiež na obrátke trolejbusov, čiže vás dovezie zo stanice priamo až na miesto stretnutia bez toho, aby ste museli niekde blúdiť po meste ! Odchod autobusu zo stanice je 10:35 alebo 10:55.

Dúfam, že som nič nezabudol a všetko je jasné a že nás príde čo najviac.

Obrázok
Obrázok používateľa
Hextall
Site Admin
Site Admin

Mysteria grošov: 2730
Založený: St, 16. Jan 2008, 22:51

Odoslaťod Monika Pi, 16. Apr 2010, 14:22

Doblrý deň! Som rada, že ste ma oslovili a robíte stretávku v Košiciach, ale bohužiaľ sa nemôžem zúčastniť, bývam v Bratislave a ideme maľovať byt, tak je mi to ľúto. S pozdravom Monika.
Monika

Odoslaťod toki So, 17. Apr 2010, 19:45

Fasa, pridem domov z roboty a citam si to o 20:44...skoda no :(.........................................................................................................................................
Obrázok používateľa
toki
Záujemca
Záujemca

Mysteria grošov: 144
Založený: Ne, 21. Dec 2008, 18:00

Odoslaťod d_o_w_n_y Ne, 18. Apr 2010, 09:19

No co ako bolo vcera ???? Napiste please ako ste sa mali prinajlepsom hodte sem nejake Foto . Diki
:)
.......................................................................................................................
Citujem : " Ponechajte si právo myslieť , dokonca myslieť chybne je lepšie ako nemyslieť vôbec . Najstrašnejšia vec je učiť povery ako PRAVDU ." - Hypatia z Alexandrie .
Obrázok používateľa
d_o_w_n_y
Pozemšťan
Pozemšťan

Mysteria grošov: 33
Založený: So, 20. Mar 2010, 19:10

Odoslaťod Gubaldiny Ne, 18. Apr 2010, 19:48

Ako bolo na stretávke až dnes som mal možnosť sa o nej dozvedieť škoda taktiež to nevyšlo my, lebo kamoška sa lúčila zo slobopdou a ešte som aj známeho sťahoval . A Košice sú pre mňa ´daleko ja zo Zvolena ubytko a tak no to je u mna troška probléma ale dúfam že aspoň razt na niečo také pojdemň:-)Môžte odpísať a priblíźi´t my aspoň priebeh takejto akcie?dik vela zdaru
Obrázok používateľa
Gubaldiny
Pozemšťan
Pozemšťan

Mysteria grošov: 1
Založený: Ne, 09. Mar 2008, 10:20

Odoslaťod Aleio Ne, 18. Apr 2010, 21:21

Mrzí ma, že som sa nemohol zúčastniť. Bol som mimo Košíc. Ale veľmi rád by som prišiel, byť nejakej ďalšej... ako vlastne bolo? ........................................................................
"Keď moc lásky vystrieda lásku k moci, človek bude mať nové meno: Boh."
~ Sri Chinmoy

Prístup je malá vec, ktorá robí veľké rozdiely.
Obrázok používateľa
Aleio
Pozorovateľ
Pozorovateľ

Mysteria grošov: 153
Založený: Pi, 25. Jan 2008, 13:08

Naspäť na Smetisko

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

TOPlist
Dostupnos poda Monitoring-serverov.sk Antispam.er.czGoogle PageRank

hosted by