Kryštálová lebka

Diskusia o starých civilizáciách, známych a neznámych nálezoch a vykopávkach

Re: Kryštálová lebka

Odoslaťod m4tQ Ne, 07. Mar 2010, 13:52

o stonehenge som tu uz pisal, je teoria ze stoneheng,pyramidy boli postavene odpoudivou silou, cize cez elektriku, lebo okolo zeme existuje energeticka siet a kde sa tie energeticke ciary pretinajju tak tam je vysoka energia, a prave tie body su na mieste kde stoja pyramidy a stonehenge.

tu je to vysvetlene http://www.forum.mysteria.sk/viewtopic.php?f=19&t=1492
Celý život je iba o čakani...
Obrázok používateľa
m4tQ
Pozorovateľ
Pozorovateľ

Mysteria grošov: 418
Založený: Pi, 29. Aug 2008, 11:50

Odoslaťod Patrix85 Ne, 07. Mar 2010, 14:26

hej som pocul ze vraj pomocou trojnozky...ale kto vie...a pocul som aj pribeh o jednom ujkovi co si objednal nakladiak aby odviezol obrovske kamene (alebo priviezol) a vsetkych poslal prec ze to spravi sam a vraj ho potom neskor prichytili ze nejak trojnozkou obratil magnetizmus ci co...nieco na ten styl...
"Viem, že nič neviem." Sokrates
---------------------------------------------------------
"May The Force Be With You"
Aby si zbadal čo nie je, zahľad sa na to čo je.
Obrázok používateľa
Patrix85
Kolonizátor
Kolonizátor

Mysteria grošov: 792
Založený: St, 16. Sep 2009, 18:38

Odoslaťod Wansawer Ne, 07. Mar 2010, 17:56

O tej lebke som už niečo počul raz som čítal že existovalo 13 lebiek ktoré boli spojené dvanástimi planétami.
Myslím že sem môžem pridať urivok z článku ktorý som pred nedávnom čítal:
Podľa legendy starovekého indiánskeho kmeňa existoval súbor trinástich lebiek. Tieto lebky boli spojené dvanástimi planétami, vysielali dvanásť odlišných farebných lúčov a pôvodne boli uložené v pyramíde, v kruhovitom centre tvoriacom sily obrovských rozmerov. Trinásta - najväčšia krištáľová lebka, reprezentuje kolektívne vedomie ostatných dvanástich, bola známa pod menom „archa“ a prenesená cez Egypt do Ameriky kňazmi z Atlantídy.

Existencia krištáľových lebiek je stále spojená s doposiaľ nerozlúštenou záhadou, pretože sa stále nepodarilo objasniť postup ich výroby. Tvrdenie, že boli vyrábané frézovaním, či brúsením celistvého bloku krištáľu neobstojí, pretože na lebke nie sú ani pod mikroskopom zjavné ryhy vznikajúce procesom brúsenia, ktoré sa nedajú odstrániť ani najlepším leštením.

ešte sem pridám:
Argumentom je aj to, že vcelku na mnohých miestach lebky by brusič musel postupovať proti kryštalickej osi, čo ale kryštalický kremeň vyslovene neznáša a reaguje na túto skutočnosť tvorbou prasklín a štepných trhlín. Pri podrobnom prieskume niektorých lebiek, hlavne francúzskej lebky olméckeho pôvodu, ale i lubaantunskej lebky , či ženské lebky uložené v Britskom múzeu, je možné pozorovať zreteľné optické kazy tvorené jemnými vzduchovými bublinkami, ktoré dosť kopírujú oblé časti lebiek a nemohli byť prítomné v pôvodnom krištáli.

PS:Prosím píšte dlhšie vety dobre?A nie toto(................................)zbytočne budete mať varovania.
I'm sure. That we aren't alone in space.
Obrázok používateľa
Wansawer
Kolonizátor
Kolonizátor

Mysteria grošov: 1701
Založený: Ne, 13. Sep 2009, 16:14

Odoslaťod Patrix85 Ne, 07. Mar 2010, 18:01

ale ked niekedy nemam co dodat :/...

no inac ten clanok sa podoba tomu co sme videli v indiana jones 4...a kral mal riadnu hlavu potom :D

ale ako bolo spominane...moze to byt yrobene ludmi ale moze to byt normalneho povodu ako UFO...nie je vylucene ze v minulosti nemohli poznat nejaky navod na to ako to zliat...mi to dnes nevieme ale oni mohli vediet...ak to je mimozemskeho povodu teda ze to zilo tak potom je to zaujimave ak to malo oci ako lupa a pod.
Obrázok používateľa
Patrix85
Kolonizátor
Kolonizátor

Odoslaťod Wansawer Ne, 07. Mar 2010, 18:22

No možno hej a keď chceš tak ti môžem na tvoju SS poslať linky na články o kryštálových lebkách.Aspoň sa môžeš o tom dozvedieť omnoho viac nemyslíš?A máš pravdu môže to byť aj mimozemského pôvodu alebo aj ľudského.
I'm sure. That we aren't alone in space.
Obrázok používateľa
Wansawer
Kolonizátor
Kolonizátor

Mysteria grošov: 1701
Založený: Ne, 13. Sep 2009, 16:14

Odoslaťod Patrix85 Ne, 07. Mar 2010, 19:49

alebo nemusi ani jedno ani druhe :--) nejaky mamut to mohol vyrobit :D

no k veci...co to moze byt, na co to moze byt, odkial to je, ako sa to vyrobilo a este viac otazok sa na to da polozit a nemusime sa ani na jednu dozvediet spravnu odpoved :/...mozno tu niekto zil pred nami...no kto vie...

keď chceš tak ti môžem na tvoju SS poslať linky na články o kryštálových lebkách

nj mozes ;)...dikes
Obrázok používateľa
Patrix85
Kolonizátor
Kolonizátor

Odoslaťod m4tQ Po, 08. Mar 2010, 16:18

som cital nie kde na nete(mozete si to dat vyhladat), ze tie lebky su riaden podvod, ze to pochadza odnekial z nemecka ale okolia, ze je to fakt dobre urobene, cital som tiez ze niektore lamu svetlo a odrazaju ho cez oci.
Celý život je iba o čakani...
Obrázok používateľa
m4tQ
Pozorovateľ
Pozorovateľ

Mysteria grošov: 418
Založený: Pi, 29. Aug 2008, 11:50

Odoslaťod Laky108 Pi, 04. Jún 2010, 22:25

K tej (abnormalnej) lebke niekde v casopise som cital ze indiani naschval lanami predlžovali hlavy deti aby mali dosiahli takyto tvar kôli tomu aby si uctili alebo sa podobali na svojich bohov alebo take daco
Obrázok používateľa
Laky108
Pozemšťan
Pozemšťan

Mysteria grošov: 17
Založený: Pi, 04. Jún 2010, 22:20

Odoslaťod hug@n Ne, 18. Júl 2010, 19:43

Kludne to mohli svoriť nejaké staré civilizácie,o ktorých nič nevieme.Skúsme sa zamyslieť.Keby teraz nastala katastrofa,ktorá by zničila 99 percent ludstva.Kolko našich artefaktov by prežilo 3000 rokov?A to sa tá naša rozšírila na skoro celú Zem,nielen na určitý region.Tam stačila len katastrofa miestneho vyznamu.Ved aj starý Egypt položilo na kolená storočie sucha a stredna ríša vyrástla na týchto troskách.
Obrázok používateľa
hug@n
Pozemšťan
Pozemšťan

Mysteria grošov: 10
Založený: Ne, 18. Júl 2010, 14:10

Predchádzajúca

Naspäť na Staré civilizácie a artefakty

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

TOPlist
Dostupnos poda Monitoring-serverov.sk Antispam.er.czGoogle PageRank

hosted by