O tej lebke som už niečo počul raz som čítal že existovalo 13 lebiek ktoré boli spojené dvanástimi planétami.
Myslím že sem môžem pridať urivok z článku ktorý som pred nedávnom čítal:
Podľa legendy starovekého indiánskeho kmeňa existoval súbor trinástich lebiek. Tieto lebky boli spojené dvanástimi planétami, vysielali dvanásť odlišných farebných lúčov a pôvodne boli uložené v pyramíde, v kruhovitom centre tvoriacom sily obrovských rozmerov. Trinásta - najväčšia krištáľová lebka, reprezentuje kolektívne vedomie ostatných dvanástich, bola známa pod menom „archa“ a prenesená cez Egypt do Ameriky kňazmi z Atlantídy.
Existencia krištáľových lebiek je stále spojená s doposiaľ nerozlúštenou záhadou, pretože sa stále nepodarilo objasniť postup ich výroby. Tvrdenie, že boli vyrábané frézovaním, či brúsením celistvého bloku krištáľu neobstojí, pretože na lebke nie sú ani pod mikroskopom zjavné ryhy vznikajúce procesom brúsenia, ktoré sa nedajú odstrániť ani najlepším leštením.
ešte sem pridám:
Argumentom je aj to, že vcelku na mnohých miestach lebky by brusič musel postupovať proti kryštalickej osi, čo ale kryštalický kremeň vyslovene neznáša a reaguje na túto skutočnosť tvorbou prasklín a štepných trhlín. Pri podrobnom prieskume niektorých lebiek, hlavne francúzskej lebky olméckeho pôvodu, ale i lubaantunskej lebky , či ženské lebky uložené v Britskom múzeu, je možné pozorovať zreteľné optické kazy tvorené jemnými vzduchovými bublinkami, ktoré dosť kopírujú oblé časti lebiek a nemohli byť prítomné v pôvodnom krištáli.
PS:Prosím píšte dlhšie vety dobre?A nie toto(................................)zbytočne budete mať varovania.
I'm sure. That we aren't alone in space.