Aký operačný systém používate?

Aký operačný systém používate?

Windovs
34
85%
Linux
3
7%
Windows aj Linux
2
5%
Mackintosh
0
Žiadne hlasy
Iné
1
2%

Celkový počet hlasov : 40

Re: Aký operačný systém používate?

Odoslaťod Wansawer Ut, 09. Mar 2010, 21:05

Operačný systém je Windows XP profesional ale uvažujem že si dám Windows 7 ako mam na notebooku.
linux je dobrý jedine vzhľadom

ten Linux nepoznám ale podľa toho čo som všetko od vás prečítal tak musím povedať že to nieje až taký dobrý systém.
No mne stačí kľudne XP. :)
I'm sure. That we aren't alone in space.
Obrázok používateľa
Wansawer
Kolonizátor
Kolonizátor

Mysteria grošov: 1701
Založený: Ne, 13. Sep 2009, 16:14

Odoslaťod Grey Alien So, 03. Apr 2010, 17:00

Linux a distribucia Ubnuntu. Som spokojny nadovsetko. Jednoduche menu, ziadne virusi, uz ho mam 2 roky a este som ho nemusel preinstalovat. Rychli start. Rozbehat pod Ubuntu sa da vsetko, prinajhorsom mam virtual box, kde si xp otvorim v okne.

Odporucam vyskusat Ubuntu.
Obrázok používateľa
Grey Alien
Pozorovateľ
Pozorovateľ

Mysteria grošov: 261
Založený: So, 30. Máj 2009, 17:32

Odoslaťod intel540 Ut, 22. Jún 2010, 20:01

Začal som s windowsom 95,98 potom 2000 neskor xp a prednedavnom som mal windows 7 professional 64-bit ale nesli mi natom niektore hry a programy tak som tam hodil spat xp-cko ale 64-bitove lebo 32-jka nevyuziva 4GB ramky a 64-rka hej.Vista nieje moc dobra,spomaluje comp a polovica hier a programov tam nefunguje.Najlepsie stare dobre xp-cko. :)
Obrázok používateľa
intel540
Záujemca
Záujemca

Mysteria grošov: 86
Založený: St, 02. Jún 2010, 13:18

Odoslaťod ufolog Ut, 22. Jún 2010, 20:12

Tiež som toho názoru. a keď máš cracknutú (napálenú) hru tak potrebuješ najskor nejake programy aby si vistu osral a potom to tam vobec mozes dat a aj to ti bude blbnut*!!!!! ako foter ma na notebooku windovs7 ale ani ta neni moc dobra... XPProfesional je najlepšie - preto ho mám ;)
Alebert Einstein: Všetko je relatívne. Najnepochopiteľnejšou vecou vo vesmíre je to, že je pochopiteľný.
Robert T. Kiyosaki: Peniaze sú len myšlienka.
Ja: To v čo veríš sa aj stane! alebo sa už deje.
Obrázok používateľa
ufolog
Pozorovateľ
Pozorovateľ

Mysteria grošov: 465
Založený: So, 25. Júl 2009, 18:11

Odoslaťod jurij1987 Ut, 22. Jún 2010, 20:42

je zaujimavé sledovať ako ľudia ktorý vživote nepouživali Linux ho ohovaraju, súhlasim s NI_BI_RU neexistujú programy ktoré by na linuxe nefungovali, alebo nemali nahradu a 98% hier na nom beží bez najmänších problémov, existujú stovky programov, ktoré narozdiel od windowsackych programov ponukajú neuveriteľné možnosti a sú úplne zadarmo. čo je najdôležitejšie je licencia GNU/GPL. takže za operačny system nemusite platiť ako je to pri winoch, Linux absolutne nezaťažuje ram ani procak, takže vo väčšine pripadov na nom bežia programy rychlejšie ako pod win, okrem toho terminal - niečo ako cmd vo win, ponuka oveľa lepšie možnosti ako pri windows, je sice pravda že cmd stratilo veľa už pri xp, keďže mrkvosoft na dos rychlo zabudol. je sice pravda že pod Linuxom nebežia antivirusi, ale to asi preto že na linux existuje zatiaľ len par virusov. Neverte tomu že na linux virusy niesu, su ale je ich iba zlomok z toho čo pre Windows.
Učeny z neba nikto nespadol, ale sprostych zhazovali.
Myslenie neboli, ale načo riskovať.
Obrázok používateľa
jurij1987
Záujemca
Záujemca

Mysteria grošov: 145
Založený: Št, 25. Jún 2009, 19:33

Odoslaťod ufolog Ut, 22. Jún 2010, 20:53

Ja mám dva disky - 80GB na windovse XPP a 20GB na linuxe. o tých výrusoch máš pravdu. mal som tam len raz jeden. no zabudol som ako sa volá... škoda. Linux moc nevyužívam, lebo rodičia dosť protestujú... Ale niekedy keď úplne blbne windovs prepnem disk a tam fičím ešte pár hodín bez najmenšieho zbrzdenia.
Niesom proti nijakému systému, len linux moc nepoužívam, tak asi preto som o ňom moc nevravel.
Alebert Einstein: Všetko je relatívne. Najnepochopiteľnejšou vecou vo vesmíre je to, že je pochopiteľný.
Robert T. Kiyosaki: Peniaze sú len myšlienka.
Ja: To v čo veríš sa aj stane! alebo sa už deje.
Obrázok používateľa
ufolog
Pozorovateľ
Pozorovateľ

Mysteria grošov: 465
Založený: So, 25. Júl 2009, 18:11

Predchádzajúca

Naspäť na Počítače, veda a technika

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

TOPlist
Dostupnos poda Monitoring-serverov.sk Antispam.er.czGoogle PageRank

hosted by