Lekári neprišli na to, ako môže 82-ročný jogín žiť bez jedla

Všetky podivné udalosti, nevysvetliteľné javy a pod...

Re: Lekári neprišli na to, ako môže 82-ročný jogín žiť bez jedla

Odoslaťod kozmonautka9 Pi, 21. Máj 2010, 16:50

Patrik:Máš pravdu.Ak by boli aj vojaci v takom štádiu,žeby nemali žiadne svaly a ich telo by bola len samá kosť a koža,tak to by ani nič nevydržali.Bola by to aj výhoda,lenže každá výhoda má aj svoje plusy a mínusy.Bolo by skvelé,keby vydržali byť dlhšie bez vody a potravy,ale zase by už ani moc nevládali.A ja som si myslela,že človek nevydrží bez vody2-3 dni,ale ako vidím,tak aj viac.Teda môže to mať aj nejaký náboženský význam,ale skôr nie ako áno.

Katka1309 napísal: tiež som čítala že toho muža skúmaju preto, lebo tak chcú vycičit kozmonautov. :O

Tak to by bolo skvelé a hlavne vtedy,keby na ISS došli potraviny a voda im nedôjde,keďže si ju akokeby recyklujú,vlastne kozmonauti aj astronauti si vyrábajú vodu samy.Ale zase to by bolo výhodné len pri potravinách,keďže astronautom treba okrem potravín doplniť aj iné zásoby.
Najnepochopiteľnejšou vecou vo vesmíre je to,že je pochopiteľný.
Nežijem v súčasnosti,lebo nijaká absolútna súčasnosť neexistuje.
Ani Picasso nenamaľoval prírodu tak,ako ju vidíme,lebo len príroda je skutočným umelcom.-kozmonautka9
Obrázok používateľa
kozmonautka9
Mimozemšťan
Mimozemšťan

Mysteria grošov: 1563
Založený: So, 19. Sep 2009, 12:09

Odoslaťod jankokral Pi, 21. Máj 2010, 17:21

Ja myslím že za to môže meditácia a kozmonauti asi nebudú v lodi alebo na inej planéte veľmi meditovať :)
kozmonautka9 napísal:Patrik:Máš pravdu.Ak by boli aj vojaci v takom štádiu,žeby nemali žiadne svaly a ich telo by bola len samá kosť a koža,tak to by ani nič nevydržali.

A ako potom vydrží ten jogín? Už som písal že za to môže meditácia. Ja si myslím že jeme preto aby sme mali dosť energie a pre nič iné(možno tak pre chute :) ) Tak a on získavá tú energiu z meditácie. To znamená že keby takto vycvičili vojakov tak by tí vojaci museli meditovať a na to na vojne veľa času nemajú
Obrázok používateľa
jankokral
Pozemšťan
Pozemšťan

Mysteria grošov: 60
Založený: Št, 22. Apr 2010, 17:31

Odoslaťod Patrix85 Pi, 21. Máj 2010, 19:30

ja som to myslel tak (a urcite aj kozmonautka) ze ak nemas nijake svaly, len vyzeras DOSLOVA ako keby si odisiel (nerad to pouzijem) z koncentracneho tabora tak nemyslim zevy si vela vydrzal...tym myslim skok z vysky, bitka proti nepriatelovi, strelna rana...proste tie kosti by sa lamali ako zapalky...
"Viem, že nič neviem." Sokrates
---------------------------------------------------------
"May The Force Be With You"
Aby si zbadal čo nie je, zahľad sa na to čo je.
Obrázok používateľa
Patrix85
Kolonizátor
Kolonizátor

Mysteria grošov: 792
Založený: St, 16. Sep 2009, 18:38

Odoslaťod petec Pi, 21. Máj 2010, 19:35

to podla mna prave nieje az take iste... mozno by si sa cudoval, aky je ten dedko vitalny. Ale na to by trebalo viac ako jeden kratucky clanok, v ktorom toho neni az tolko napisane. Ved ked mysel nad hmotu, tak uz poriadne :)
Obrázok používateľa
petec
Záujemca
Záujemca

Mysteria grošov: 173
Založený: Št, 14. Máj 2009, 07:58

Odoslaťod Patrix85 Pi, 21. Máj 2010, 19:38

no to mas pravdu kedze on sa tam len prehybal a zakrival si nohy...ale tak kto vie kedze vraj medituje od kolkych? 7 ci 8 rokov? a na druhu stranu preto moze byt aj slabsi ale tak kto vie kedze sme ho nevideli v akcii :D...ale predsa by mal mat aspon troska tych svalov nie? :/...
"Viem, že nič neviem." Sokrates
"May The Force Be With You"
Aby si zbadal čo nie je, zahľad sa na to čo je.
Obrázok používateľa
Patrix85
Kolonizátor
Kolonizátor

Mysteria grošov: 792
Založený: St, 16. Sep 2009, 18:38

Odoslaťod kozmonautka9 So, 22. Máj 2010, 07:46

Trocha svalom musí mať,ale svaly sa prísunom potravy akokeby regenerujú-obnovujú alebo inak povedané posilňujú.

Patrix85 napísal:ja som to myslel tak (a urcite aj kozmonautka) ze ak nemas nijake svaly, len vyzeras DOSLOVA ako keby si odisiel

Ja som to takisto mysela.Človek z potravy získava energiu a rôzne látky a vitamíny potrebné pre zdravý život.Teda veľký prísun látok dôležitých pre zdravý život prichádza aj zo živočíšnej potravy.Keďže ten jogín nejdel a nepil žiadnu vodu a len meditoval,tak z meditácie by získaval energiu,ale tak sa jeho svaly nemohli regenerovať a posilňovať bez prísunu potravy.A astronauti či už kozmonauti a aj vojaci by nemali čas meditovať.
Najnepochopiteľnejšou vecou vo vesmíre je to,že je pochopiteľný.
Nežijem v súčasnosti,lebo nijaká absolútna súčasnosť neexistuje.
Ani Picasso nenamaľoval prírodu tak,ako ju vidíme,lebo len príroda je skutočným umelcom.-kozmonautka9
Obrázok používateľa
kozmonautka9
Mimozemšťan
Mimozemšťan

Mysteria grošov: 1563
Založený: So, 19. Sep 2009, 12:09

Odoslaťod Otokar Pi, 11. Jún 2010, 09:56

Džani rozpráva, že sily mu dodáva elixír, ktorý mu prechádza z neba do úst.
Toto mi pripomina zmienku z biblie, o mane. Mana bola akasi potravina, ktoru zoslal boh hladujucim. Ak si spominam dobre, tak ti hladujuci boli zidia uz po odchode z Egypta a mana bola nejaka rastlina, ktora na ich ceste vyrastla ked uz nic ine nemali. Ako mana sa vsak aj zvykne oznacovat energia na carovanie v rôznych hrach. Ako sa tato energia dobija? Väcsinou elixirmy.
U potrieb ludskeho tela by som rozlisoval energiu a hmotu, cize potraviny. Ten jogin by teda mohol ziskavat energiu meditaciou, v tom problem nevidim, ale kedze nema potraviny, ako to ze je zdravy? Bez vitaminov, bielkovin ktore sa krvou roznasaju do celeho tela? Ak nepotrebuje jest vôbec, musel by ziskavat uz premenenu energiu pre kazdu jednu cast tela, podla toho co ktora cast tela potrebuje.
Cradle Of Filth - Thirteen Autumns And A Widow (podla mna ich najdokonalejsia pesnicka)
Prosím, neodpovedajte na OT príspevky. Použite nahlásenie príspevku.
-
Mnoho mysliacich ľudí nezovšeobecňuje.
Obrázok používateľa
Otokar
Moderátor
Moderátor

Mysteria grošov: 1091
Založený: Ne, 20. Jan 2008, 10:22

Odoslaťod kikusin_ So, 17. Júl 2010, 20:28

S tym jogínom je to moc zaujímavé. čitala som na nete, že bývajú hladovky max. 80 dní ale pritom pijes len cistu vodu. A ako on dokáže žiť bez vody je záhadou.
Otokar napísal:Toto mi pripomina zmienku z biblie

Chcete vedieť prečo sa boh zjavoval na nebi? môžem vás ujistiť, že žiaden boh neexistuje. Mimozemštania nás sledovali už od pradávna, videli ako bojujeme bijeme sa a tak rozmýšlaľi ako by nás od toho odvrátili a aby sa ľudstvo vyvíjalo v miery. Tak si zobrali nejaký prehrávač pustili nafilmovaného človeka ako sa vznáša (pomocou rôznych efektov) a ľudia tomu uverili, že je to boh alebo vládca. Niekto kto dokáže niečo čo nedokážu iní. Bol to naozaj výborný nápad :thumbs . Mimozemštania vedeli aj o iných rasách podobnym nám a videli ako si zničili vlastnú zem. Ńechcú aby sa aj nám stalo to isté tak vymysleli toto. Vraj niektorí ludia ktorí boli na vesmirnej lodi stacilo aby si nieco mysleli(napr. videli nejakú mapu a nevedeli co to znamena) a mimozemštania im odpovedali. Oni vedia niečo o čom sa nám nemôže ani snívať. Možno je to tak aj s tým jogínom :O .
Obrázok používateľa
kikusin_
Pozemšťan
Pozemšťan

Mysteria grošov: 37
Založený: So, 17. Júl 2010, 17:48

Odoslaťod Kalcho Pi, 30. Júl 2010, 22:34

:D :D :D Prepáčte ale naozaj mi to nedá,musím sa smiať ako zmyslov zbavený :D :D Ak niekto takéto niečo zahlási no dobre nebudem riešiť príspevok nado mnou.Idem riešiť Yogína ja tomu verím pri meditácií zvládne telo veľa.Tým myslím že nie je problém aby nieto pomocou duchovnej energie dostával do teľa živiny.Ak sa raz naučíte dokonale meditovať a dostať sa až na úplný vrchol meditácie vravím Vám už nikdy nebudete chcieť ísť odtiaľ preč.Zažijete maximálne duchovné povznesenie a to zažíva aj tento starček.Ak ste si všimli jeho nohy ako jeden s mála ľudí na svete vie spraviť posed:Lotosový kvet ;) Samozrejme ako som spomínal Verím tomuto príbehu o tom starčekovi ;)
Obrázok používateľa
Kalcho
Pozemšťan
Pozemšťan

Mysteria grošov: 18
Založený: Ut, 23. Feb 2010, 20:08

Predchádzajúca

Naspäť na Nevysvetliteľné udalosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

TOPlist
Dostupnos poda Monitoring-serverov.sk Antispam.er.czGoogle PageRank

hosted by