Téma presunutá, Hextall
Realita okolo nás vraj vôbec nemusí byť skutočná.Zatiaľ čo sa nám môže zdať,že všetko to,čo vidíme,počujeme a cítime,je jedina správna realita,mnohé okolnosti naznačujú opak.Občas sa stane niečo,čo spochybní naše vnímanie sveta.Paranormálne javy a tiež nové vedecké výskumy,nás stále viac presviedčajú o nedokonalosti našich zmyslov i (ne)chápaní sveta.Čím ďalej tým viac je zrejme,že čas a priestor,tak ako ho vnímame my,je len ilúzia.Možme žiť vo svete podobnému vo filme MATRIX.Čo si o tomto myslíte.
Co tato tema robi vo Vasej tvorbe?
Otokar
EDIT:
a čo ti ja viem otokarko,kde mi to dalo tam to je a vari nevieš prečítať alebo čo...však je to moja tvorba či ako si to myslel,ja fakt neviem.A ty si kto,že ma tu takto upozorňuješ,nič v zlom ja sa len slušne pýtam.
Som moderator, ak si si nevsimol malachitko. Evidentne taketo temy patria napriklad do Nevysvetlitelnych udalosti ci podobnej sekcie, nie medzi poviedky ci obrazky vytvorene pouzivatelmi.
Otokar

...ale to je jedno lebo som rozmyslal ze tuto temu zalozim tak si mi pomohol 
.... ale ak ti mozem poradit v prvom rade zacni volat Otokora normalne a nie OTOKARKO, robi to o tebe obraz a nie najlepsi.
ale zasa je to dost dobre...skoro kazdy clanok je na zamyslenie :/...a obcas niektore do seba s inymi tak strasne zapadaju...