Sedm dní (TV seriál)
Sci-Fi / Akční / Drama
USA, 1998, 45 min
64%
Režie: John McPherson, Charles Correll, Michael Vejar, Kenneth Johnson, Jeannot Szwarc
Hrají: Don Franklin, Norman Lloyd, Nick Searcy, Jonathan LaPaglia, Alan Scarfe, Natassia Malthe, Gary Graham, Michael Bailey Smith, Dale Dye, Jewel Staite
Obsah:
Chceli by ste niekedy vrátiť čas o týždeň? Volá sa Frank Parker a robí to bežne. Pracuje na tajnom vládnom projekte, v ktorom sa experimentuje s cestovaním v čase. Keď sa niekedy stane nejaký vážny problém, pošlú ho späť, aby dal veci do poriadku. Problém je, že sa môže vrátiť len o sedem dní. (oficiální text distributora)
Ja tento seriál hodnotiť nebudem, moje spomienky na neho sú už veľmi zaprášené. Chlapíka, ktorého posielajú do minulosti vysielajú v guľatom module. Ak ma pamäť neklame, tak väčšinou to bol skôr akčný seriál, v ktorom nebolo mnoho sci-fi prvkov. Akurát sa tam niekedy objavili mimozemšťania, šedáci ktorý na Zemi havarovali, boli to kriminálnici, vyhnanci svojej rasy. A v jednom diele sa na module zachytil akýsi "trpaslík", ktorý narušoval ľuďom vnímanie času.
Zvučka:
http://www.youtube.com/watch?v=SPhDkU8f ... re=related