Sedem dní (TV seriál)

Vaše odporúčania na filmy a seriály

Sedem dní (TV seriál)

Odoslaťod Otokar Ne, 01. Aug 2010, 10:26

Sedm dní (TV seriál)

Sci-Fi / Akční / Drama
USA, 1998, 45 min

64%

Režie: John McPherson, Charles Correll, Michael Vejar, Kenneth Johnson, Jeannot Szwarc
Hrají: Don Franklin, Norman Lloyd, Nick Searcy, Jonathan LaPaglia, Alan Scarfe, Natassia Malthe, Gary Graham, Michael Bailey Smith, Dale Dye, Jewel Staite

Obsah:

Chceli by ste niekedy vrátiť čas o týždeň? Volá sa Frank Parker a robí to bežne. Pracuje na tajnom vládnom projekte, v ktorom sa experimentuje s cestovaním v čase. Keď sa niekedy stane nejaký vážny problém, pošlú ho späť, aby dal veci do poriadku. Problém je, že sa môže vrátiť len o sedem dní. (oficiální text distributora)

Ja tento seriál hodnotiť nebudem, moje spomienky na neho sú už veľmi zaprášené. Chlapíka, ktorého posielajú do minulosti vysielajú v guľatom module. Ak ma pamäť neklame, tak väčšinou to bol skôr akčný seriál, v ktorom nebolo mnoho sci-fi prvkov. Akurát sa tam niekedy objavili mimozemšťania, šedáci ktorý na Zemi havarovali, boli to kriminálnici, vyhnanci svojej rasy. A v jednom diele sa na module zachytil akýsi "trpaslík", ktorý narušoval ľuďom vnímanie času.

Zvučka:
http://www.youtube.com/watch?v=SPhDkU8f ... re=related
Cradle Of Filth - Thirteen Autumns And A Widow (podla mna ich najdokonalejsia pesnicka)
Prosím, neodpovedajte na OT príspevky. Použite nahlásenie príspevku.
-
Mnoho mysliacich ľudí nezovšeobecňuje.
Obrázok používateľa
Otokar
Moderátor
Moderátor

Mysteria grošov: 1091
Založený: Ne, 20. Jan 2008, 10:22

Naspäť na Filmy a seriály

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

TOPlist
Dostupnos poda Monitoring-serverov.sk Antispam.er.czGoogle PageRank

hosted by